ponedeljek, 11. marec 2013

OTROŠKE HAREMPANTS - "GANGAM ČUHI-PUHI"

Tele hlače naj bi bile harem-pants – ker pa so vsi moji otroci nori na »Gangam style« (ja, tudi moja komaj 2-letnica že skače in pleše gangam) in smo tam videli podobne, je Mami seveda morala naredit hlače Gangam.



Iz izredno mehkega in tanjšega temnega jeansa sem naredila svoje prve hlače (pa ne prve, ki bi jih sama kadarkoli oblekla - seveda, ampak svoje prve izdelane) – za mojega 3-letnega sinka. Zaradi našitka vlakca, ki puha dim je bil čisto navdušen! Mimogrede, a ni fajn si izmisliti luštkan, za te dni nekoliko nevsakdanji motiv, ki ni ravno Angry Bird, Cars in Spiderman, pa je vseeno fantovski?! Pa še kavbojke, katere hoče nosit vsak dan – doma, v vrtcu, za ven - so! Okoli pasu in gležnjev so iz temno modrega patenta, za udobje!

Ne prenesem trdih materialov – niti zase, še manj za otroke. Zato se mi tele gangamke zdijo praktične za v vrtec, ko otroci hodijo spat seveda oblečeni in ne v pižamicah (si predstavljate, da grejo spat s kakimi trdimi materiali na sebi?). Pa brez zadrg, gumbov ali naramnic, da so preproste za uporabo tudi malčkom, ki hodijo sami na stranišče. In tudi dovolj visoke s patentom, da lepo prekrijejo občutljive ledvičke. Zadaj z dvema luštkanima žepkoma na riti. V glavnem – meni in malemu so »dbest«.